Amerikanci i dalje potcenjuju Jokića i Denver: Legenda NFL se obrukala mišljenjem o Melounu i Nagetsima

07.10.2023

00:44

0

Autor: P.K.

Drži se ti bolje američkog fudbala...

Amerikanci i dalje potcenjuju Jokića i Denver: Legenda NFL se obrukala mišljenjem o Melounu i Nagetsima
Nikola Jokić i Majkl Meloun - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Priča o tome kako je Nikola Jokić neprimećeno ušao u NBA, pa došao do dva uzastopna MVP priznanja, a onda i doveo svoj Denver do titule – ispričana je bezbroj puta.

Posle svega što je uradio za klub i nakon što je Denver dominantno osvojio titulu, trebalo bi da je stavljena tačka na potcenjivanje, ignorisanje i podsmeh, zar ne?

Očigledno ne.

U SAD i dalje ima onih medijskih radnika koji ne samo da potcenjuju njega, već i trenera Majka Melouna, koji je prvi prepoznao Jokića i vodio ga to toga šta jeste, pa i kompletne organizacije Denver Nagetsa.

Jedan od njih je i Ričard Šerman, nekadašnji igrač američkog fudbala, a sada deo komentatorskog tima ESPN-a. Povod je bilo rivalstvo Denvera i LA Lejkersa, koje su prošle sezone Nagetsi prvi put izbacili, i to "metlom", odnosno sa nulom.

Šerman, međutim, ima drugačiji, potpuno bizarni pogled na stvari:

- Majkl Meloun je imao jednu uspešnu sezonu. Zabole Lebrona znate i sami šta. Meloun će biti potpuno irelevantno ime, upisano kao greška u istorijskim knjigama NBA lige. Osvojio je jednu titulu. Mooožda će da uzme i drugu, ali će biti zaboravljen, kao i kompletna franšiza Denver Nagetsa. Za razliku od Lebrona Džejmsa – rekao je Šerman kod Skipa Bejlisa.

To je priča o treneru koji je upravo osvojio NBA prsten. Naravno, on je potpuno ismejan na društvenim mrežama, a navijači su mu rekli da ne treba da priča o košarci jer je ne gleda i da se drži NFL-a.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike