Mega kreće iz Ljubljane! Pre 10 dana su slavili, trener Barać se time ne zanosi!

29.09.2023

22:27

0

Autor: G. F.

Biće to potpuno drugačija utakmica, poručuje strateg srpskog tima

Mega kreće iz Ljubljane! Pre 10 dana su slavili, trener Barać se time ne zanosi!
Marko Barać i košarkaši Mege - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mega MIS/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege gostuju u subotu (18.00) ekipi Cedevite Olimpije u ljubljanskoj dvorani Stožice u okviru 1. kola AdmiralBet ABA lige.

Trener srpskog tima Marko Barać rekao je da će predstojeća utakmica protiv Cedevita Olimpije na startu nove sezone biti potpuno drugačija od one u kojoj je ostvarena pobeda (88:75) na Superkupu AdmiralBet ABA lige.

- U pripremi ove utakmice jedna od najbitnijih stvari je bila da zaboravimo na naš susret na ABA Superkupu u Podgorici i da u Ljubljani možemo da očekujemo potpuno drugačiji tim u odnosu na taj meč -  rekao je Barać i naglasio da Cedevita Olimpija ima kvalitetan i iskusan Evrokup tim, sa iskusnim i kvalitetnim trenerom na klupi.

- Sada počinje ono najvažnije, a ja svakako verujem da će moja mlada ekipa rasti iz utakmice u utakmicu i da će uz vredan radi i kvalitetan pristup uspeti da ispuni ciljeve koji su postavljeni pred nju.

Prvotimac Mege Stefan Miljenović rekao je da njegova ekipa mora da da sve od sebe ako želi da ostvari pozitivan rezultat u Ljubljani.

- Očekuje nas veoma teško gostovanje, možda i jedno od najtežih u ligi. Iako smo nedavno na Superkupu u Podgorici pobedili Cedevitu Olimpiju, svesni smo da nas očekuje potpuno drugačija utakmica protiv veoma iskusne ekipe. Vredno smo radili i pripremali se i, ako pružimo maksimum, mislim da rezultat neće izostati i da ćemo novu sezonu započeti pobedom - rekao Miljenović.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike