Davidovcu se još nisu slegli utisci sa Mundobasketa, a Zvezda ima najviše ciljeve - Ima vremena, duga je sezona! (VIDEO)

26.09.2023

14:44

0

Autor: P.K.

"Svašta se nešto dešavalo, sad kad razmislim"

Davidovcu se još nisu slegli utisci sa Mundobasketa, a Zvezda ima najviše ciljeve - Ima vremena, duga je sezona! (VIDEO)
Dejan Davidovac - Copyright 24sedam/Milan Nastić

Srebrni srpski reprezentativac Dejan Davidovac odradio je nekoliko treninga sa Crvenom zvezdom posle povratka sa Svetskog prvenstva.

Utisci sa Mundobasketa se nisu slegli, a već je vreme za novu sezonu.

Iz uloge potpunog autsajdera, do finala i srebrne medalje?

- Nisam još sabrao utiske, iskreno. Svestan sam da smo uradili veliku stvar, pravu stvar, ali će trebati vreme da se slegnu utisci – rekao je Davidovac novinarima tokom Zvezdinog medijskog dana.

Put reprezentacije bio je baš trnovit i čudan…

- Znate i sami kako je počelo. Išli malo kao autsajder, ali malo po malo smo se gradili. Nismo se preterano izjašnjavali, niti su izjave bile neke… Pa onda turnir u Kini, pa prvenstvo, pa taj poraz od Italije, pa onda šta se Boriši desilo… Svašta se nešto dešavalo, tek kad sad sabiramo utiske – kaže Davidovac uz osmeh.

Kako sada ide prilagođavanje na novu stvarnost? Treninzi, utakmice?

- Moralo je da se desi svima ostalim, tako i meni. Dobio sam slobodnog vremena, sada se vraćam, znam kako funkcionišemo i trebaće manje vremena da se naviknem.

Čak desetorica novih igrača?

- Ima dosta novih, ima i starih sa kojima sam igrao. Polovično ih poznajem, polovično ne. Malo treninga sam odradio da bih rekao nešto više. Duga je sezona, upoznaćemo se.

Sezonske idu "kao lude", vraćate se u Arenu?

- Drago mi je zbog sezonskih, zna se da su nama navijači mnogo bitni. Mislim da je mnogo karata prodato, što znači da će biti puna Arena. Jedva čekam Arenu, ne znam kad smo igrali tamo, ali znam da sam ja jedne sezone igrao tamo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike