Partizan počinje sa slobodnom prodajom sezonskih: Ovo je sve što treba da znate!

21.08.2021

11:50

0

Opcije su razne

Partizan počinje sa slobodnom prodajom sezonskih: Ovo je sve što treba da znate!
Copyright KK Partizan

U ponedeljak, 23. avgusta od 10 časova kreće slobodna prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice koje će KK Partizan NIS u sezoni 2021/22 igrati na domaćem terenu!

Do sada, ulaznice su mogli da kupe vlasnici kartica “Vera i vernost”, kao i vlasnici godišnjih karata za sezonu 2019/20.

Slobodna prodaja će se obavljati na sledećim mestima:

Poslovnica Ticketline-a (TC Merkator, Novi Beograd. Bulevar umetnosti 4, lokal u prizemlju kod naplate parkinga), U TERMINU PONEDELJAK – SUBOTA OD 10 DO 18 ČASOVA

Trofejna sala KK Partizan NIS u Humskoj 1. TERMIN: PONEDELJAK – PETAK OD 10 DO 16 ČASOVA

Onlajn prodaja na sajtu ticketline.rs  traje  24 sata dnevno, od ponedeljka u 10 sati.

Sve informacije, navijači Partizana mogu dobiti i putem telefona 011 20 30 570 i Viber broj 065 859 1597

KK Partizan

Dom košarkaša Partizana NIS, ponovo će biti Štark Arena. Ipak, usled ranije ugovorenih evropskih i svetskih šampionata u odbojci, boksu i atletici koji se održavaju u najvećoj dvorani na Balkanu, određeni broj utakmica će crno-beli igrati u svojoj staroj kući, čuvenoj hali „Aleksandar Nikolić“. Zbog toga će svaka ulaznica kupljena za sezonu u Štark Areni imati svoj najpribližniji mogući ekvivalent u hali „Aleksandar Nikolić“ što je kroz numeraciju jasno naznačeno na poleđini karte!

KK Partizan

Ulaznice se mogu kupiti i na kredit

U saradnji sa Addiko Bankom, otvorena je mogućnost kupovine sezonskih karata uz pomoć brzog kredita koji banka odobrava u roku od 24 sata. Apliciranje za kredit, vrši se putem sajta www.ticketline.rs prilikom online kupovine.

Cene ulaznica:

Tribina, Nivo 200: 15.000 dinara

Standard 2: 24.000 dinara

Standard 1: 32.000 dinara

Superior: 52.000 dinara

Premium: 58.000 dinara

Ulaznice za mesta pored terena (Kategorije Court Seat i Top Fan – sa strane koša do klupe Partizana) i lože (Sky Box) prodaju se na upit. Kao i u slučaju ostalih kategorija, po istim kriterijumima i terminima prodaje, prednosti imaju vlasnici kartica „Vera i vernost“ a potom i vlasnici starih sezonskih ulaznica.

Sezonske ulaznice ne važe za prijateljske utakmice.

Napomena: Za vlasnike Premium i Superior ulaznica, obezbeđeni su posebni ulazi. (Ulazi 104 i 109) Takođe, vlasnici Premium ulaznica imaće mogućnost kupovine parking kartice za utakmice u Štark Areni, po ceni od 5.000 dinara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike