Nije bitno što smo pre pobedili, ovo može biti drugačija utakmica! Polonara pred Srbiju "spušta loptu"

29.08.2023

17:11

0

Autor: A. S.

Italijani su nam stari dužnici, vreme je za naplatu

Nije bitno što smo pre pobedili, ovo može biti drugačija utakmica! Polonara pred Srbiju "spušta loptu"
Akile Polonara - Copyright Tanjug/(AP Photo/Aaron Favila

Pobedom nad Filipinima, Italijani su nekako izborili plasman u drugu rundu takmičenja, gde ih očekuje okršaj sa Srbijom. Biće to još jedan težak duel starih rivala u bitnim mečevima na velikim takmičenjima, a Azuri su stari dužnici timu Svetislava Pešića.

Svi se dobro sećaju meča sa Evropskog prvenstva, kada je Srbija poražena u četvrtfinalu, a reprezentativac Italije, Akile Polonara navodi da mečevi iz prošlosti uopšte nisu važni.

- Da, naravno, ovo je bila važna utakmica za nas i važna pobeda za prolaz u drugu fazu. I sada mi imao još dva tečka meča u kojima tražimo pobedu. Pre svega ćemo uživati noćas i od sutra ćemo početi da razmišljamo o tim utakmicama - rekao je Polonara za Telegraf, pa se potom dotakao okršaja sa Srbijom:

- Moramo biti fokusirani meč po meč. Sigurni smo da možemo pobediti bilo koga, međutim ukoliko ne budemo igrali našu košarku možemo i izgbuiti od bilo koga. Mislim da nije bitno što smo pobedili u poslednja dva susreta, jer govorimo o protekle dve godine. Ove godine je to drugačiji tim i to može biti potpuno drugačija utakmica - izjavio je Akile Polonara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike