Grobari, ovu vest ste dugo čekali! Još samo nekoliko dana...

29.08.2023

09:54

0

Autor: G. F.

Crno-beli objavili kada počinje prodaja karata za narednu sezonu

Grobari, ovu vest ste dugo čekali! Još samo nekoliko dana...
Slavlje košarkaša Partizana - Copyright MN Press

Odužila se navijačima Partizana pauza između dve sezone

Što zbog čekanja vesti o novim igračima, a bilo ih je, i biće ih još kako reče predsednik kluba Ostoja Mijailović. Što zbog čekanja informacija o prodaji sezonskih karata.

I dok na neka nova imena i dalje čekaju, navijači su dočekali vest o ulaznicama, odnosno o početku prodaje istih. Na zvaničnom sajtu KK Partizan saopšteno je da je 6. septembar dan kada će zainteresovani moći do dragocenog "parčeta papira".

 

 

- Usled velikog interesovanja za sezonske karte KK Partizan Mozzart Bet koje se najbolje ilustruje kroz više od 30.000 registrovanih navijača zainteresovanih za kupovinu, kao i usled promene tiketing partnera, crno-beli odlažu početak prodaje sezonskih ulaznica (Prva faza, obnova starih mesta) i ona će početi do 6. septembra. Nakon rekordne prodaje sezonskih ulaznica i rekordne gledanosti u sezoni 2022/23, crno-beli će i u narednoj sezoni nesumnjivo imati snažan vetar koji će im dati njihovi verni navijači - stoji na sajtu, uz nastgavak:

- Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati u tri faze. U prvi SEDAM dana prodaje, svi vlasnici sezonskih karata iz sezone 22/23 će biti u prilici da obnove, to jest sačuvaju svoje mesto. U ovoj fazi, moguće je samo kupiti kartu za mesto koje je vlasnik imao prošle sezone. Druga faza prodaje traje ČETIRI DANA. U drugoj fazi, vlasnici sezonskih ulaznica iz 2022/23 mogu da, ukoliko to žele, u novoj sezoni promene svoje mesto. Za njih i PLATINUM članove koji imaju pravo preče kupovine će biti rezervisan ovaj period ekskluzivne prodaje. Važna napomena: Nakon isteka prvih sedam dana obnove starih mesta, ona se više neće čuvati. Na taj način biće omogućena kupovina onih mesta koja nisu obnovljena u prvih 7 dana. Treća faza prodaje počinje nakon opisanih 11 dana i tokom nje će se sve raspoložive karte naći u slobodnoj prodaji.
Cene sezonskih ulaznica kao i kanale prodaje, Klub će saopštiti najkasnije 1. septembra
.

Za kraj i jedan isto tako važna i korisna informacija.

- Od utorka, 29.09. u 9 časova, dostupan je i pozivni centar na broju 069 164 1992 za sva pitanja i nedoumice u vezi sa sezonskim ulaznicama. Pozivni centar će biti dostupan radnim danima (ponedeljak-petak) od 9 do 17 časova. Članske karte i majice na koje su navijači ostvarili pravo kroz donacije u akciji „Jedan Partizan imamo“, a nisu ih do sada podigli, moći će da se preuzmu prilikom kupovine sezonskih karata, na prodajnim mestima novog tiketing partnera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike