Trifa je mnogo puta preko leta gledao proslavu titule Partizana: Ambicije su velike, ali neće da prognozira kao Smajli

26.08.2023

10:49

0

Autor: P.K.

Dete Partizana vredno radi za novu sezonu

Trifa je mnogo puta preko leta gledao proslavu titule Partizana: Ambicije su velike, ali neće da prognozira kao Smajli
Trifunović na treningu - Copyright Printscreen/BC Partizan TV

Traju Partizanovi individualni treninzi pred zvanično okupljanje u ponedeljak. Tu su i neki novi igrači, neki stari, ali i deca Partizana.

Jedan od njih je Uroš Trifunović, koji je tokom cele karijere igrač crno-belih, uz pozajmice Mladosti i Megi. Popularni "Trifa" nije se mnogo odmarao ovog leta posle naporne sezone, štaviše, proveo ga je u oporavku i pripremama.

- Čim smo završili, otišao sam na odmor par dana, a onda sam se vratio za pripreme reprezentacije. Nažalost, čim smo počeli, stara povreda me sprečila da tu ostanem. To su neki kalficifkati u nozi. Išao sam u inostranstvo na oporavak i tamo sam polako počeo da se uvodim u formu i evo sad nastavljam.

Šta se radi na ovim individualnim trenizima?

- Ja znam Acu (Aleksandra Matovića), tu je od kad sam u Partizanu. Znamo na čemu radimo, radimo na detaljima vezano za moju igru, šut i to…

Sad kad je prošlo dosta vremena, kakvi su ti utisci o tituli i sezoni?

- To je prelepo. Znali smo na početku sezone šta nam je cilj. Lepe uspomene. Mnogo puta sam tokom leta gledao poslednja dva minuta pete utakmice i slavlje kada su navijači ušli u teren. Imamo iste ciljeve i ove godine.

Evroliga će biti mnogo jača ove sezone, mnogi timovi su se pojačali, čak i oni koji nisu ušli u Top 8 prošle sezone…

- Dosta nas je prošle sezone prvi put igralo Evroligu. Očekujem da dam sve od sebe i napredujem u odnosu na prošlu godinu, da budem bolji na svakom treningu i utakmici i doguramo što dalje možemo. U ABA ligi, naravno, da ponovimo uspeh.  Svake godine i za ABA ligu pričaju da je jača. To je normalno i mi ćemo dati sve od sebe da budemo još bolji. Cilj je plej-of, pa dokle stignemo u Evroligi. Neću da prognoziram kao Smajli, nego korak po korak, pa dokle doguramo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike