U Baru nema odmora! Mornar se pohvalio sa nova dva potpisa

23.08.2023

06:49

0

Autor: D. N.

Već ranije su stigla četiri nova košarkaša, a obezbeđeno je i jedno produženje ugovora

U Baru nema odmora! Mornar se pohvalio sa nova dva potpisa
Copyright MN Press

Kako se približava početak nove sezone u AdmiralBet ABA ligil polako se formiraju ekipe. Dolaze novi igrači, a produžuju se i ugovori. Tako su u Mornaru "pala" još dva potpisa. Aleks Gavrilović je postao novi član ekipe iz Bara, dok je Milija Miković nastavio saradnju.

- Peto pojačanje Mornara za novu sezonu je Aleks Gavrilović (31 god, 206 cm). Lani je branio boje belgijskog kluba Belfius Mon-Hanau i imao prosečan učinak po meču od 12,4 poena, 4,6 skoka i jedne asistencije.

U karijeri je nastupao i za rumunsku Oradeu, Nižnji iz Novgoroda, Tsmoki iz Minska i bugarski Balkan - navedeno je na sajtu Mornara, a potvrđen je i nastavak saradnje sa krilnim centrom, Mikovićem (29 god. 205 cm).

- Miković je produžio ugovor sa Mornarom na još dve godine. Dres "Ponosa Bara" nosio je od 2010 do 2016. godine i nakon petogodišnjeg odsustva se vratio u matični klub u kojem sada ima priliku da odigra deset sezona po čemu bi bio rekorder u 21. veku - stoji na internet stranici tima iz crnogorske luke.

Ovog leta su angažovali Džamala Džonsona, Dvajta Mareja, Makola Maivena i Milića Starovlaha i produžili ugovore i sa Nemanjom Vranješom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike