AEK „spojio nespojivo“: Nekadašnji košarkaš Zvezde dobio društvo iz Humske

24.08.2021

15:12 >> 15:23

0

Autor: Adam Štulić

Atinski klub pravi konkurentan tim

AEK „spojio nespojivo“: Nekadašnji košarkaš Zvezde dobio društvo iz Humske
Copyright Brajan Angola foto: ABA/KK Partizan

U razmaku od samo nekoliko dana AEK je kao pojačanja za novu sezonu predstavio po jednog bivšeg košarkaša Crvene zvezde i Partizana.

Posle Stevana Jelovca, koji je nedavno potpisao jednogodišnji ugovor, atinski klub je angažovao „tihog heroj“ „grobara“ Brajana Angolu.

– Osećam se neverovatno zbog toga što ću u novoj sezoni nositi dres AEK. Mnogo toga sam čuo o mom novom klubu, poznatoj istoriji, trofejima, „ludim“ navijačima. Dobio sam jedinstvenu priliku da dokažem svoj talenat na ovom nivou. Grčki šampionat je poznat i drago mi je što ću učestvovati u njemu – kazao je Angola po potpisivanju dvogodišnjeg ugovora s AEK.

Podsetimo, kolumbijski košarkaš došao je među crno-bele neposredno pre izbijanja pandemije virusa korona u sezoni koja je ubrzo zbog toga i prekinuta.

Odlaskom Andree Trinkijerija iz Humke promenio se i status nekadašnjeg košarkaša Ostendea u Partizanu, s kojim je posle devetomesečne saradnje raskinuo ugovor.

Pročitajte još

Iako u klubu iz Humske nije ostavio značajniji igrački trag, Angola je svojim ponašanjem u momentima kada je dobijao priliku, a pogotovo van parketa, pobrao velike simpatije navijača Partizana, kojima je, bez obzira na sve, ostao u lepom sećanju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike