Korona u Zvezdi, tim u karantinu, odlaže se derbi ABA lige

20.12.2020

12:47 >> 12:58

0

Autor: D. B.

Crveno-beli nisu saopštili imena obolelih

Korona u Zvezdi, tim u karantinu, odlaže se derbi ABA lige
Copyright MN Press

Loše vesti iz košarkaškog kluba Crvena zvezda! Posle redovnih testiranja igrača i stručnog štaba ustavnovljeno je da ima pozitivnih na kovid 19 i večerašnja utakmica protiv Cedevita Olimpije se neće odigrati!

Pročitajte još

U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, a kompletan seniorski tim i stručni štab Crvene zvezde hitno su stavljeni na mere kućne izolacije. Shodno tome, utakmica 11.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom koja je trebalo da se odigra večeras se odlaže, a novi termin biće saopšten naknadno. Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je i Evroliga – navodi se u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Kako su objasnili iz kluba sve aktivnosti ekipe su do daljeg obustavljene.

– Do pristizanja rezultata ponovnih testiranja, sprovođenja detaljnih zdravstvenih pregleda i isteka inkubacionog perioda, sve dalje sportske aktivnosti prvog tima se supenduju, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima KK Crvena zvezda mts blagovremeno ćemo obavestiti javnost – poručuju iz Zvezde.

Ove sezone jedini igrač Crvene zvezde za koga je bilo saopšteno da je oboleo od koronavirusa bio je Emanuel Teri i to neposredno pošto je potpisao ugovor sa crveno-belima.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike