Kako je sada Ognjen Jaramaz? Srbiji neće moći da pomogne, imaju li navijači Partizana razloga za brigu?

04.08.2023

13:26

0

Nećemo ga gledati na Mundobasketu, hoće li biti spreman za pripreme crno-belih

Kako je sada Ognjen Jaramaz? Srbiji neće moći da pomogne, imaju li navijači Partizana razloga za brigu?
Ognjen Jaramaz, arhiva - Copyright MN Press

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije prolaze kroz loše leto zbog serije otkaza važnih igrača pred predstojeći Mundobasket.

Poslednji koji je otpao jeste Ognjen Jaramaz, povratnik u Partizan. Bez njega, Srbija će na Mundobasketu 2023 ostati praktično sa jednim pravim organizatorom igre i nekoliko "lažnih" (Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Aleksa Avramović) i jednim jako mladim organizatorom (Nikola Topić).

No, koga nema, bez njega se mora, tako razmišljaju navijači Srbije, ali navijače Partizana i te kako zanima kako je Jaramaz i kako teče njegov oporavak.

Povratnik u crno-bele boje ima koštanu modricu stopala, koju vuče od polufinala nemačkog prvenstva koje je igrao za Bajern protiv budućeg šampiona Ulma.

Jaramaz je na poštedi stopala. On može da se osloni na njega, ali koristi štake da bi se povreda što pre sanirala.

A lekari i svi očekuju da će povreda biti izlečena do početka priprema Partizana. To će se desiti najranije 28. avgusta, jer je to 35 dana do početka evroligaške sezone, što je sporazum Evrolige i Sindikata igrača (ELPA).

Jaramaz će biti spreman da trenira punim intenzitetom od početka priprema, ali medicinske prognoze nisu uvek zahvalne, tako da je moguće da na početak priprema ne dođe 100 odsto u kondiciji, već da će je dograditi tokom priprema.

Kako sada svari stoje – "grobari", bez brige.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike