Saopštenje: Pre nego što krene prisvajanje zasluga za osvajanje EP, Zvezda čestita ogroman uspeh najzaslužnijima!

31.07.2023

14:15

0

Autor: D. P.

Saopštenje i kad valja i kad ne valja

Saopštenje: Pre nego što krene prisvajanje zasluga za osvajanje EP, Zvezda čestita ogroman uspeh najzaslužnijima!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Povodom osvajanja titule evropskog šampiona u konkurenciji za dečake ispod 18 godina starosti (U18) u Nišu, oglasila se Crvena zvezda saopštenjem:

- Košarkaška reprezentacija Srbije za igrače do 18 godina, osvojila je u nedelju uveče titulu prvaka Evrope!

Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet  želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima:

Svim igračima koji su ovu medalju izborili na terenu, selektoru Nenadu Stefanoviću i njegovom stručniom štabu, kao i svim ljudima koji su bili direktno uključeni u rad ove selekcije do 18 godina.

Foto/FIBA
Orlići u Nišu

Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića.

Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina.

KK Crvena zvezda će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na prvom mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima - ističe se u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike