Najbolji košarkaš KLS napušta Vojvodinu: Seli se u Rusiju kod Radeta Zagorca!

28.07.2023

17:51

0

To je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Tviteru

Najbolji košarkaš KLS napušta Vojvodinu: Seli se u Rusiju kod Radeta Zagorca!
Dušan Beslać - Copyright MN Press

Najbollji igrač Košarkaške lige Srbije Dušan Beslać napokon menja sredinu, jer Vojvodina nije htela da ga pusti dok neki klub ne plati obeštećenje od 100.000 evra.

Kako sada stvari, stoje i taj problem je rešen,i novi reprezentativac će najverovatnije  karijeru nastaviti u ruskom Avtodoru iz Saratova, a to je potvrdio i njegov menadžer Miško Ražnatović. 

- Dušan Baslać, MVP srpske lige i kandidat za reprezentaciju, najverovatnije je novi igrač Avtodora - napisao je na Tviteru Ražnatović.

Inače, trener ovog ruskog kluba je Darko Ruso, a u timu igra Rade Zagorac, bivši kapiten Partizana.

Dušan Beslać je prošle sezone nastupao za Vojvodinu i u KLS-u je na 32 utakmice prosečno beležio 21.6 poena, 7.1 skok, 1.3 asistencija, uz 50.9 odsto uspešnosti u šutu iz igre, a 41.3 odsto u šutu van linije 6.75 metara. U svojoj karijeri je još branio boje Smedereva 1953 i Dinamika, dok je prošao mlađe kategorije Vizure i Vršca.

Takođe, ovaj 206 centimetara visoki krilni igrač se trenutno nalazi sa reprezentacijom Srbije na pripremama za Svetski kup, pošto ga je selektor Svetislav Pešić izabrao da bude na širom spisku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike