Durent progovorio o "zabranjenim supstancama" u NBA: To vam je sada već kao vino!

26.07.2023

09:57

0

Autor: D. P.

Prvi igrač Sansa iskreno o kanabisu

Durent progovorio o "zabranjenim supstancama" u NBA: To vam je sada već kao vino!
Kevin Durent - Copyright Printscreen/Twitter/NBA

Zvezda Finiksa Kevin Durent izjavio da se lično založio kod komesara NBA Adama Silvera da se sa liste zabranjenih supstanci ukloni korišćenje marihuane.

Tokom aprila rukovodstvo NBA je postiglo novi kolektivni ugovor sa organizacijom igrača lige, koji je, između ostalog, podrazumevao turnir u polusezoni, obavezu učešća u 65 utakmica kako bi bio nominovan za pojedinačne nagrade, kao i jednu posebno važnu klauzula – kanabis će biti izbrisan sa liste zabranjenih supstanci u ligi.

Činjenica da igrači u najboljoj ligi sveta koriste marihuanu je poznata već dugi niz godina.

Kevin Durant je, kao i obično, govorio bez ustezanja na tu temu, i otkrio da je sa komesarom Adamom Silverom razgovarao na tu temu.

- Pozvao sam Adama da ga posavetujem da ukloni marihuanu sa liste zabranjenih supstanci. Samo sam osetio da je to pravac u kome svet ide, stigma oko nje više nije negativna kao što je bila. Ne utiče na vas na loš način. Samo želim da se zabavim, to je sve - rekao je Durent.

Durant se našalio govoreći o razgovoru sa komesarom lige:

- Nanjušio je to na meni čim sam ušao, nisam morao mnogo da govorim. Nekako je razumeo kuda to ide. Mi smo u NBA, svi to rade, u ovom trenutku je to već postalo kao vino.

BONUS VIDEO:

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike