Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali toliko ljubavi! Papapetru rastužio Grobare, posebno se obratio jednom čoveku! (FOTO)

12.07.2023

15:45

0

Autor: A. S.

"I u našim najtežim trenucima, ostali smo zajedno"

Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali toliko ljubavi! Papapetru rastužio Grobare, posebno se obratio jednom čoveku! (FOTO)
Janis Papapetru - Copyright MN Press

Nakon godinu dana u dresu Partizana, Janis Papapetru je rešio da se vrati u Panatinaikos.

Kako su danas potvrdili crno-beli, Papapetru se opet igrati u domovini i to u društvu Matijasa Lesora, koji je među prvima napustio Partizan ovog leta.

A koliko mu je crno-beli dres u samo godinu dana prirastao srcu, Grk je pokušao da opiše u kratkoj poruci na Instagramu.

- Partizane, Grobari, zauvek ću biti zahvalan što sam deo Partizanove porodice - počeo je obraćanje Papapetru, pa nastavio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioannis Papapetrou (@pap_33)

 

- U protekloj sezoni nismo uspeli, ali smo i uspeli, i što je najvažnije, borili smo se zajedno. Želim da se zahvalim upravi i celoj organizaciji Partizana. Mojim saigračima, svaki dan je bio vredan i čak i u našim najtežim trenucima, ostali smo zajedno. Hvala vam. Prijateljstva će ostati zauvek.

A onda se obratio Željku Obradoviću.

- Najboljem treneru koji postoji, Željiku, hvala što si me izabrao i što mi je dao priliku da budem deo nečega tako posebnog! Svaki dan je sa tobom bio lekcija, a ove lekcije će me pratiti do kraja života. Teško je reći zbogom ljudima koji su mi dali toliko bezuslovne ljubavi. Uvek ću pratiti i navijati za Partizan - napisao je Janis i kod navijača crno-belih izazvao knedlu u grlu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike