Vembanjama govorio istinu! Isplivao snimak koji pokazuje šta se dogodilo prilikom susreta sa Britni! (VIDEO)

08.07.2023

07:55

0

Autor: A. S.

Obezbeđenje je samo radilo svoj posao

Vembanjama govorio istinu! Isplivao snimak koji pokazuje šta se dogodilo prilikom susreta sa Britni! (VIDEO)
Vembanjama - Copyright Profimedia

Tek što je stigao u Sjedinjene Američke Države, prvi pik na NBA draftu, Viktor Vembanjama je u centru pažnje i to ne zbog situacije koja se tiče košarke i sporta.

Francuz je več velika zvezda, pa čak i dok čeka na mečeve u Letnjoj ligi, izaziva oduševljenje gde god da se pojavi. Tako je jednom prilikom slavna Britni Spirs, prilikom slučajnog susreta, rešila da priđe igraču i zatraži mu autogram, ali je umesto srdačnog susreta, došlo do incidenta.

Naime, njegovo obezbeđenje je odgurnulo pevačicu, koja se oglasila i policiji prijavila zlostavljanje. Naravno, košarkaš ima svoju stranu priče, a sada je osvanuo i snimak, koji pokazuje pravu situaciju.

 

 

Naime, na snimku je moguće uočiti kako Britni prilazi košarkašu San Antonija s leđa i pokušava da ga uhvati, kada je obezbeđenje odreagovalo.

Inače, pevačica je u saopštenju koje je izdala, istakla i da je "prepoznala poznatog sportistu, da je samo želela da mu se javi i da ga je samo dotakla po ramenu kada je obezbeđenje reagovalo i udarilo je u lice i da su joj pale naočare od siline udarca". Kako je dodala, sve to je "bio traumatičan događaj i da traži izvinjenje od svih njih".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike