Bivšem igraču Partizana propada transfer karijere? Angola je bio Makabijev, ali se pojavio neočekivan i veliki problem!

06.07.2023

16:57

0

Autor: A. Š.

Dve strane potpisale su ugovor pre nekoliko meseci, međutim lako bi moglo da se dogodi da kolumbijski košarkaš ne zaigra za Ponos Izraela

Bivšem igraču Partizana propada transfer karijere? Angola je bio Makabijev, ali se pojavio neočekivan i veliki problem!
Brajan Angola - Copyright MN Press

Svašta je preturio preko glave Brajan Angola u poslednjih nekoliko godina. Kolumbijskom košarkašu je dolazak u Partizan 2020. godine trebalo da predstavlja krunu dotadašnje karijere, međutim među crno-bele je stigao u najtežem mogućem trenutku pa se brzo sa njima i rastao.

Podsetimo, Angola je Partizanovu opremu zadužio na poziv Andree Trinkijerija neposredno pred prekid sezone zbog pandemije virusa korona, a odlaskom italijanskog stratega sa klupe crno-belih, promenila se i uloga Kolumbijca, koji je početkom naredne sezone raskinuo saradnju sa Beograđanima.

Bez obzira na kratak period proveden u Humskoj, Angola je ekspresno postao jedan od većih miljenika „grobara“, koji su ostali u šoku kada se saznalo da mu je posle preležanog Kovida ustanovljen miokarditis (upala srčanog mišića).

Preturio je Kolumbijac i to preko glave i kada je trebalo sve to konačno da dođe na naplatu iskrsao je novi, potencijalno veoma veliki i neugodan problem. Angola je još sredinom prošle sezone potpisao ugovor sa Makabijem, ali Ponos Izraela do danas nije ozvaničio transfer, a sada je poznat i razlog.

Izraelski portal „Walla“ objavio je da Brajan nije prošao medicinske testove u Tel Avivu, uz dodatak da klub sada čeka i drugo mišljenje specijalista.

Izraelci nisu objavili konkretno o kakvom se problemu radi, uz dodatak da će čelnici Makabija konačnu odluku o Angolinoj sudbini doneti kada čuju još jedno doktorsko razmišljanje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike