Sve za "šmekerolu" Jokića! Vlasnici Denvera dali Srbinu privatni avion kako bi posle proslave titule stigao na konjske trke u Sombor!

27.06.2023

13:01

0

Autor: G. F.

As Denvera pozira sa lancem oko vrata ispred luksuzne letelice

Sve za "šmekerolu" Jokića! Vlasnici Denvera dali Srbinu privatni avion kako bi posle proslave titule stigao na konjske trke u Sombor!
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Denver Nagetsi su prvi put u istoriji postali šampioni NBA lige, a najzaslužniji za to je srpski centar Nikola Jokić.

Odigrao je još jednu sezonu iz snova i doneo Nagetsima nešto nezamislivo. A svima je još teže bilo da zamisle da se Srbin neće pojaviti na proslavi titule.

- Kada je parada? U četvrtak? Neeee, moram da idem kući - rekao je Nikola i izazvao salve smeha.

Svojevremeno je poručio i da će "pritisnuti" sina vlasnika Nagetsa da mu da privatni avion kako bi stigao u Srbiju. A sada su Nagetsi objavili fotografiju na osnovu koje se može zaključiti da je milijarder Sten Kranke ispunio želju Jokiću.

Srpski reprezentativac pozirao je sa velikim lancem oko vrata ispred luksuznog aviona, a sve je objavljeno da društvenim mrežama Denver Nagetsa uz potpis: Dripola Jokić.

Ovo se može prevesti kao "umetnik", "znalac", pa čak i "ljubitelj prirode", a sve od toga svakako može biti upotrebljeno kada je u pitanju verovatno trenutno najbolji košarkaš na svetu Nikola Jokić. Ipak, ljudi iz Denvera su se malo i poigrali, jer je "drip" u slengu osoba koja je onako baš šmeker i lafčina, i koja uz to ume to da "izmese" i stajlingom. Recimo da su hteli da kažu da je Jokić "šmekerčina" (Šmekerola) da se smrzneš, što su upotpunili emotikonom uz objavu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Reč je o letelici "Bomabrdier Global 6000" koji može da primi 19 putnika i opremljen je naprednom tehnologijom, te sve pršti od luksuza. Može bez prestanka da leti 17 sati maksimalnom brzinom od 1.090 kilometara na sat. I cena mu je sitnica - oko 50 miliona evra.

Ali, nema dileme da to što je Jokić doneo Denveru kao gradu, vredi svakog uloženog centa u njega, pa i u let do Sombora kako bi stigao na konjičke trke.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike