Oglasio se predsednik Partizana: Konačno sam u potpunosti srećan i ponosan!

24.06.2023

19:18

0

Autor: P.K.

"Nekada je jako teško, ali sada je svaka muka - radost!"

Oglasio se predsednik Partizana: Konačno sam u potpunosti srećan i ponosan!
Ostoja Mijailović slavi titulu - Copyright MN Press

Partizan je osvojio AdmiralBet ABA ligu posle punih 10 godina i tako ponovo postavio rekord po broju osvojenih trofeja u regionalnoj košarci. Uspešna sezona je mogla da bude još uspešnija, jer su crno-beli bili nadomak "fajnal fora" u Evroligi, ali svi znamo šta se tu desilo.

Ipak, Partizan je ponovo postao sila u evropskoj košarci, a ove sezone je srušio sve rekorde Evrolige po poseti, štaviše, drži prvih 11 mesta na toj listi. U isto vreme, crno-beli su harali i u AdmiralBet ABA ligi i zabeležili su posetu preko pola miliona ljudi na svom terenu na domaćem parketu, što je apsolutni rekord u evropskoj košarci.

Posle svega, oglasio se i predsednik kluba Ostoja Mijailović, koji je punih šest godina na ovoj funkciji. On je priznao da je bilo teško, ali i da je "konačno u potpunosti srećan i ponosan":

- Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš KK Partizan. Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti srećan i ponosan! Nekada je jako teško biti na čelu ovako velikog kluba, ali posle sezone kao što je ova, svaka muka postaje radost! Idemo dalje! – napisao je Mijailović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike