Grobari, budite fantastični, neka se posle meča priča samo o košarci! Moćna poruka trenera Željka Obradovića (VIDEO)!

12.06.2023

15:08

0

Autor: G. F.

Crno-beli dočekuju Crvenu zvezdu u prvom meču finala AdmiralBet ABA lige

Grobari, budite fantastični, neka se posle meča priča samo o košarci! Moćna poruka trenera Željka Obradovića (VIDEO)!
Željko Obradović - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u utorak (20.00) počinju bitku za titulu u AdmiralBet ABA ligi.

Domaćin Partizan najavio je da će ulazi u Štark arenu biti otvoreni dva sata ranije, a poruci igrača crno-belih pridružio se i trener Željko Obradović.

- Da, finalna serija protiv Crvene zvezde. Imam poruku naravno za naše navijače koji su već pokazali da su najbolji i najodaniji u Evropi. Taj podatak da ćemo već na prvoj utakmici imati preko pola miliona navijača je nešto što je neverovatno. Pozivam ih da ponovo naprave fantastičnu atmosferu, da bodre ekipu i da sve protekne u fer i sportskom u duhu. Da se svi ljudi iz Crvene zvezde osećaju prijatno i da se posle utakmice isključivo i samo priča o košarci.

 

 

Obradović je istakao i da je ekipa imala dovoljno vremena za pripremu prve utakmice, koja je jedina o kojoj trenutno razmišljaju iako se za trofej igra na tri pobede.

- Očekujem zanimljivu seriju, imali smo vremena da se pripremimo i nadam se da ćemo već u ovoj prvoj utakmici odigrati dobro. Sigurno moramo da budemo na visokom nivou ako mislimo da pobedimo u prvoj utakmici jer treba ići iz utakmice u utakmicu.

MN Press
Jam Madar

Sjajni mladi plejmejker Jam Madar zna šta njega i ekipu čeka u duelima sa večitim rivalom.

- Očekujemo tvrdu utakmicu, znamo da su dobar tim i šta sve mogu da urade na terenu. Igrali smo s njima nekoliko puta, ali smo fokusirani na našu igru i ono što je potrebno da mi uradimo kako bismo dobili prvu utakmicu. Veoma je važno da finalnu seriju otvorimo na dobar način i moramo to da uradimo - zaključio je Madar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike