Jokić nešto najimpresivnije viđeno u košarci: Milijarder Kroenke koji drži Denver progovorio o svojoj najboljoj investiciji

10.06.2023

08:06

0

Autor: D. P.

Bogati vlasnik Arsenala, i NFL tima LA Remsa, NHL tima Kolorado Avelanža...

Jokić nešto najimpresivnije viđeno u košarci: Milijarder Kroenke koji drži Denver progovorio o svojoj najboljoj investiciji
Copyright profimedia, Tanjug/AP

Vlasnik Denvera, suvlasnik londonskog Arsenala, milijarder Sten Kroenke, rekao je šta misli o najboljem igraču svog košarkšpkog tima Nikoli Jokiću.

Za njega je Srbin nešto najimpresivnije što je ikada video, priznao je to u intervjuu za špansku "Marku".

Šta vam prolazi kroz glavu sada kada ste tako blizu da postanete NBA šampion?

- Ova organizacija za 47 godina nije osvojila ligu, to je uzbudljivo za grad. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića, Džamala ... draftovali smo talente kao što su Majkl Porter, Braun ove godine. To je sjajna grupa momaka i zaista sam srećan zbog njih.

Šta ovo znači za grad?

- Za grad je to neverovatno, super uzbudljivo i čuo sam da muškarci takođe plaču kada pobede u finalima, a mi nikada ranije nismo bili ni na jednom. Veoma sam srećan, sa mnogo emocija sve doživljavam.

Tanjug/AP
Nikola Jokić

Imati Jokića u timu mnogo pomaže da bi se došlo do pobede. Bili ste tu od prvog dana, šta osećate sada kada vidite igrača koji je sada došao do takvog nivoa?

- Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Video sam dosta košarke, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou... Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je impresivan igrač.

Objasnite poverenje koje ste uvek pokazivali Majklu Melounu i ovom projektu igrača?

- Pre dve godine, kada smo doveli Arona Gordona i videli sve ove momke kako rade zajedno, mislili smo da smo na pravom putu da pobedimo. Ali Džamal ​​Marej se povredio, a zatim i Majkl Porter. Nikad ih nismo videli da igraju zajedno i zdrave. Oni su sjajan tim i odlična grupa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike