Cela Amerika će gledati Megu: Lebronov sin prvi zvanični meč igra protiv beogradskih "ružičastih"!

31.05.2023

18:48

0

Autor: P.K.

Mega na megdan šampionskim genima, Broni Džejms i Di-Džej Rodman protiv Beograđana

Cela Amerika će gledati Megu: Lebronov sin prvi zvanični meč igra protiv beogradskih "ružičastih"!
Ilustracija - Copyright Profimedia/MN Press

Mega nastavlja tradiciju igranja letnjih utakmica sa ekipama jačih američkih univerziteta. Ovog puta, protivnik je Univerzitet Južne Kalifornije (USC), koledža koji je trenutno u centru pažnje svetske košarkaške javnosti.

Ceo košarkaški svet prati USC, jer tamo ovog leta stiže Broni Džejms, sin najveće zvezde NBA Lebrona Džejmsa! I ne samo to, njegova prva utakmica biće upravo protiv Mege, najvećeg rasadnika NBA igrača u Srbiji i na Balkanu.

Utakmice će se igrati 9. i 11. avgusta, na mondenskom grčkom ostrvu, Mikonosu.

Popularni "Trojanci" su u svojoj istoriji imali nekoliko članova Kuće slavnih u Springfildu, a pored NBA zvezda Nikole Vučevića i Demara Derozana koji su u prošlosti igrali za USC.

Inače, osim Bronija u timu igra još jedan sin legende NBA. U pitanju je Di-Džej Rodman, sin Denisa Rodmana, osvajača pet šampionskih prstenova.

Bronija Džejmsa na Instagramu prati više od sedam miliona ljudi. Univerzitet je u Los Anđelesu, glavnom gradu američkog šou biznisa. Utakmice Lejkersa prate najveće zvezde iz sveta zabave, a Lebron je najveća zvezda NBA, tako da je interesovanje za meč sa Megom zaista ogromno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike