Jokić ga primorao da se oglasi, pa Novak bez reči poslao najvažniju poruku! (FOTO)

23.05.2023

16:36

0

Autor: A. S.

Džoker nikoga nije ostavio ravnodušnim

Jokić ga primorao da se oglasi, pa Novak bez reči poslao najvažniju poruku! (FOTO)
Nikola Jokić i Novak Đoković - Copyright Profimedia/STJEPANOVIC/BETAPHOTO/SIPA

Plasman Denver Nagetsa u veliko finale NBA lige i MVP partija Nikole Jokića, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Redom su se oglašavale javne ličnosti, a nakon što ga je Somborac pomenuo na konferenciji za medije, oglasio se i Novak Đoković.

Po eliminaciji Los Anđeles Lejkersa i plasmanu u finale, Jokić je u razgovoru sa novinarima pomenuo Novaka i između ostalog kazao:

- Nemam njegov broj, da budem iskren. On je momak koji predstavlja Srbiju na znatno većoj sceni, on je ambasador Srbije. Idol je deci u Srbiji, ne samo na terenu, već i van njega, zbog svega šta njegova fondacija radi. On je čovek na kojeg možete da se ugledate, ja sam želeo da budem kao on. Radi sjajan posao za decu, za Srbiju. Ne mogu da se poredim sa njim - rekao je Jokić posle meča kada su ga pitali za Đokovića. 

Novak pak nije bio toliko rečit. Na Instagramu je podelio jedan snimak  koji nije bio iz igre i bez reči pokazao šta misli o njemu. 

Printscreen/Instagram/djokernole
 

 

Reč je o snimku nakon četvrtog meča sa Lejkersima, koji je nastao u momentima kada je Nikola slavio uspeh sa porodicom - ćerkom, suprugom i braćom.

Novak je dodao nekoliko "smajlića" i poslao poruku, kao i mnogo puta do sada - u osnovi svega je porodica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike