Gangster u pokušaju se oglasio! Morant se izvinio zbog pištolja, ali ima i onih koji tvrde "nije on to pisao"

17.05.2023

18:07

0

Autor: D. N.

Košarkaš Memfisa je suspendovan zbog skandaloznog ponašanja, a NBA istraga je u toku

Gangster u pokušaju se oglasio! Morant se izvinio zbog pištolja, ali ima i onih koji tvrde "nije on to pisao"
Dža Morant - Copyright Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Posle skandala, Dža Morant se prvi put oglasio u javnost. Košarkaš Memfisa je suspendovan jer je mahao pištoljem, a kasnije objavio snimak na Instagramu.

Momak koji ima "neodoljivu" želju da se predstavi kao gangster javno se izvinio i obećao da će da radi na sebi.

- Znam da sam razočarao mnoge koji me podržavaju. Ovo je moje putovanje i shvatio sam da imam još mnogo toga da uradim. Možda moje reči sada ne znače mnogo, ali preuzimam potpunu odgovornost. Biću posvećen i nastaviću da radim na sebi - napisao je Morant.

Ali priča se ne završava ovde, pošto se spekuliše da je izvinjenje u stvari tekst koji je napisao ChatGPT (veštačka inteligencija). Kako se navodi, Morantovo "izvinjenje" se pojavilo samo sat vremena posle oglašavanja NBA komesara Adama Silvera.

- Bio sam šokiran kada sam pogledao snimak. Istraga je u toku i procenjujemo šta je najbolje da uradimo - kazao je Silver, a na sve se nadovezao Šenon Šarp, nekadašnji NFL igrač. Baš on smatra da je tekst "napisan" od strane veštačke inteligencije.

 

 

- Možeš da mu narediš da za tebe napiše pismo za Ernestinu. I šta onda? Dobiješ pismo. Kada neko daje izjavu, potrebne su reči, ali pošto Dža ne priča toliko, svi se pitaju "pa kako?" - zaključio je Šarp tokom televizijskog gostovanja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike