Srbija večeras ne spava, Jokić poručuje: Nikada nismo igrali protiv ovakvih Lejkersa!

16.05.2023

21:03

0

Autor: P.K.

Pitali ga za strategiju, njegov odgovor iznenadio...

Srbija večeras ne spava, Jokić poručuje: Nikada nismo igrali protiv ovakvih Lejkersa!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt York

Finalni meč plej-ofa Zapada između Denvera i LA Lejkersa igra se ove večeri, odnosno, rano sutra ujutru. Lider Nagetsa, ali i NBA u ovom plej-ofu svakako je Nikola Jokić, koji je najavio meč i seriju.

Što se tiče strategije, to nije njegov posao, a novinare je zanimalo kako će tim rešiti problem faulova protiv Lejkersa.

- Nismo u mogućnosti da kontrolišemo to. Ono što jeste u našim rukama, to možemo da kontrolišemo. Nećemo prestati sa agresivnom igrom, verovatno ćemo se držati taktike koju smo koristili u prethodne dve serije.

Svestan je Srbin velikog izazova koji predstoji.

- Očekuje nas zahtevan meč sa puno fizičke igre, kao i svaki drugi. Trudićemo se da pronađemo svoj tempo, svoju dinamiku igre.

Jokić je već rekao da se ne seća ničega iz serije koju su ovi timovi igrali u finalu Zapada 2020, ali zna da su ovo sada drugačiji Lejkersi.

- Ne verujem da će prethodni susreti imati veliki uticaj. Ja ću se truditi da igram svoju igru. Nikada se ne fokusiram samo na jednu stvar. Trudim se da igram, a onda ću videti šta mi igra donosi.

Nikola je bio jasan po pitanju strategije.

- Da li imam strategiju? Nemam - odgovorio je kratko ovaj dvostruki MVP NBA.

Pre ovog intervjua, Nikola je za ESPN komentarisao nadolazeću seriju.

- Nikada nismo igrali protiv ovakvih Lejkersa. Ovo će za nas biti kao potpuno nov meč. Verovatno je sve novo, sve je promenjeno. Oni su u plej-ofu izuzetni. Od poslednjeg dana prelaznog roka su zaista impresivni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike