Zvezda izdala saopštenje o zabranama, finansijskim opstrukcijama i kaznama! Pomenuta i tri imena!

12.05.2023

13:41

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli su između ostalog pozvali i navijače na duel sa ekipom Budućnosti

Zvezda izdala saopštenje o zabranama, finansijskim opstrukcijama i kaznama! Pomenuta i tri imena!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde su na početku plej-ofa AdmiralBet ABA liga eliminisali Zadar, a sada ih očekuje polufinale sa ekipom Budućnosti. Prva utakmica je zakazana za nedelju, u Beogradu, sa početkom u 19.30.

Uoči okršaja sa Podgoričanima je stiglo i saopštenje crveno-belih koje prenosimo u celosti.

- Borba za drugi trofej u sezoni košarkaša Crvene zvezde počinje prvom polufinalnom utakmicom polufinala ABA lige protiv ekipe Budućnosti u nedelju od 19.30 u hali "Aleksandar Nikolić".

Već smo kao klub u četvrtak ukazali da je prvi korak u borbi za trofej uvek najvažniji, kao i podrška sa tribina koja nam je preko potrebna posebno zbog činjenice da naš klub i tim ponovo očekuju razne "zamke" na putu i borbi za titulu!

Koliko one mogu da budu velike videli smo tokom ligaškog dela jednog drugog takmičenja gde smo na više načina saplitani pogrešnim odlukama kojima smo ostajali bez pobeda, raznim zabranama, finansijskim opstrukcijama, kao i kaznama u nameri da ne završimo u četvrtfinalu.

To u ovom takmičenju nećemo dozvoliti, i kao klub tražimo normalan tretman u kome će se na terenu odrediti ko je bolji!

Prvu utakmicu polufinala ABA lige u Beogradu i pored više dobronamernih upozorenja sudiće nam slovenačka sudijska trojka: Saša Pukl, Damir Javor i Sašo Petek. Ako neko nije informisan i nekome nije jasno…

KK Crvena zvezda poziva sve naše pristalice da dođu u nedelju uveče u halu "Aleksandar Nikolić", ispune je i pruže veliku podršku našem timu u nastojanjima da polufinalnu seriju otvori pobedom!

Karte za ovu utakmicu cenama puštene su u prodaju od srede u 12 časova na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i online po standardnim cenama koje važe cele sezone za regionalno takmičenje. Karte na dan utakmice prodavaće se na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 14 časova.

Budite uz crveno-bele sada kada je najvažnije, pomozite našem timu da napravi korak ka još jednom trofeju u ovoj sezoni!

Drugi meč u polufinalnoj seriji igraće se 23. maja u hali "Morača" u Podgorici - navedeno je u saopštenju crveno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike