Nema prošlosti i budućnosti, samo peti meč sa Partizanom! Mateo poziva igrače da igraju glavom!

09.05.2023

14:14

0

Autor: A. S.

Meč sezone za obe ekipe

Nema prošlosti i budućnosti, samo peti meč sa Partizanom! Mateo poziva igrače da igraju glavom!
Čus Mateo posle utakmice s Partizanom - Copyright Printscreen/YouTube

Košarkaši Reala u sredu od 21 sat dočekuju ekipu Partizana u petom meču plej-of serije Evrolige, a taj duel će odlučiti ko će na fajnal-for najjačeg takmičenja u Evropi.

Imali su crno-beli prednost od 2:0, ali su Madriđani u Beogradu uspeli da načine dva trijumfa i izjednače u seriji, pa nas sada očekuje prava drama.

Trener košarkaša Real Madrida, Ćus Mateo, je istakao da njegovi izabranici moraju da odigraju "glavom, da se izbore sa anksioznošću, koju će obe ekipe imati, ali i srcem, kako bi nadoknadili nedostatke“.

- Imamo dobar mentalitet, čvrsto želimo da se izborimo sa nedaćama i ne želimo da pokleknemo. Videli ste kako je bilo u Beogradu i nadam se da će tako biti i u Madridu - rekao je Mateo, pa dodao:

- Nemir nas je izigrao u drugoj utakmici. Hteli smo da se vratimo od 0-1 bez razmišljanja o tome da li bismo u Beogradu mogli da dobijemo. Tada smo se suočili sa strpljenjem. Moramo i sada da budemo mirni.

U ovoj seriji, viđeno je gotovo sve, od silnih preokreta, preko tuče igrača, do povreda.

- Bilo je stvari koje su privlačile pažnju, ali sada nema prošlosti i nema budućnosti. Fokusiramo se na ono što je tu, a to je peti meč sa Partizanom. Bilo je utakmica koje su mogle da odu na jednu ili drugu stranu - istakao je trener Madriđana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike