Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski! Gagi Nikolić pecka Madriđane pred dolazak u Arenu!

01.05.2023

18:41

0

Trener MZT-a uveren da bi crno-beli, da nije bilo tuče i kazni posle drugog meča u Madridu, bili sigurno u finalu Evrolige

Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski! Gagi Nikolić pecka Madriđane pred dolazak u Arenu!
Dragan Nikolić i Uroš Trifunović - Copyright MN Press

Navijači Partizana odbrojavaju sate do meča u kojem bi crno-beli mogli da overe odlazak na Fajnal for Evrolige. Izabranici Željka Obradovića u utorak u Areni (20.30) imaju prvu meč loptu za plasman na završni turnir, ali će nju morati da pokušaju da iskoriste bez suspendovanih Kevina Pantera i Matijasa Lesora.

Podsetimo, kapiten i centar Partizana kažnjeni su posle tuče koja se dogodila u finišu drugog meča četvrtfinalne serije plej-ofa elitnog takmičenja.

- Videli smo varvarstvo pojedinih igrača Reala na drugoj utakmici. Neki košarkaši Partizana su naseli na provokaciju i sačekali smo kazne. Po svim parametrima Beograđani bi dobili Real 3:0 jer tim sjajnog Željka Obradovića igra odlično – rekao je za portal „Mozzart sport“ trener MZT-a Dragan Jovanović i dodao:

- Dolaskom sportskog direktora i jake sportske ličnosti Zorana Savića i najtrofejnijeg trenera Evrope omogućeno je da Beograđani dobro grabe. Utakmice u Madridu su bile javni čas košarke koji su demonstrirali crno–beli. Real je pročitan sa svih strana i da nije povrede i kazni Partizan bi u trećoj utakmici obezbedio vizu za Litvaniju.

Temperamentni strateg odlično zna veličinu rivala crno-belih, koji bi po njegovom mišljenju bili u finalu Evrolige da se nisu dogodile nemile scene u Madridu prošlog četvrtka.

- Najtrofejniji evropski klub, ali ako su oni kraljevski klub, Partizan je carski. Očekivali smo, pre ovih dešavanja, da Partizan ode u Kaunas i čak dobije Barselonu. U normalnim okolnostima bi bilo tako, u novoj situaciji ostaje da se vidi. Za Dantea Eksuma sam glasao u ABA ligi, kao najboljeg defanzivca. Dante puno znači Partizanu i sada ne znam šta da kažem - zaključio je Gagi Nikolić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike