Srpski trener napravio veliki skandal! Nestvarno - Gagi Nikolić ušao nasred terena i uradio nešto dosad retko viđeno! (VIDEO)

30.04.2023

22:11

0

Autor: A. Š.

Temperamentni strateg MZT-a zaradio je isključenje na utakmici makedonskog šampionata zbog gafa koji deluje prilično nestvarno i za neke niželigaške utakmice

Srpski trener napravio veliki skandal! Nestvarno - Gagi Nikolić ušao nasred terena i uradio nešto dosad retko viđeno! (VIDEO)
Dragan Nikolić posle kontakta sa protivničkim igračem - Copyright Printscreen/Instagram/Makkosarka

Veliki skandal napravio je srpski trener Dragan Nikolić u Makedoniji. Temperamentni strateg MZT-a u drugoj četvrtini prve utakmice četvrtfinala plej-ofa tamnošnjeg šampionata protiv Kožufa zaradio je isključenje zbog poteza koji verovatno nije viđen ni na mnogo nižim nivoima bilo kog košarkaškog takmičenja.

Naime, nezadovoljan odlukom arbitara da ne dosude faul u korist njegovog tima, Nikolić je ušao duboko u teren i potom „napravio nesportski prekršaj“ u pokušaju da spreči kontranapad rivala.

Da li je imao nameru da baš to uradi ili je do kontakta sa protivničkim igračem došlo slučajno, kao posledica toga što ga nije primetio dok je protestvovao kod arbitara, ostavljamo vama na procenu, tek srpski trener je sredinom druge četvrtine morao u svlačionicu kao i njegov igrač Abu, koji je potom utrčao sa klupe na teren.

Zanimljivo, doskorašnji abaligaš na poluvremenu je gubio od Kožufa (49:39), ali su gosti u trećoj deonici uspeli da postignu samo šest poena pa je MZT na kraju uspeo da slavi 83:69.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike