Mi imamo trenera Željka Obradovića! Alen se nada pobedi i u drugom meču sa Realom (VIDEO)

26.04.2023

21:47

0

Autor: A. S.

"Na kraju dana, lopta je okrugla i niko ne zna šta će da se desi"

Mi imamo trenera Željka Obradovića! Alen se nada pobedi i u drugom meču sa Realom (VIDEO)
Alen Smailagić - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana načinili su brejk u plej-ofu Evrolige i na gostovanju u Madridu savladali Real sa 89:87. Druga utakmica na programu je već u četvrtak, a crno-beli su imali slobodno prepodne i potom lagani trening u večernjim satima.

Atmosfera u redovima srpskog tima je na prepoznatljivom nivou, a centar crno-belih, Alen Smailagić ističe da se nada pobedi.

- Dobra ekipa, videlo se u prošloj utakmici da smo se borili sa njima do poslednje sekunde. Počeli smo dobro, oni su se vratili, nismo odustali, ni kada smo gubili. Očekujemo da ćemo isto da se borimo i sutra i ako Bog da i da pobedimo - počeo je Smailagić, pa otkrio i šta očekuje od Reala u drugom meču:

- Očekujem da će doći mnogo pripremljeniji, kao što ćemo doći i mi. Znaće mnogo više šta pripremamo, koji su nam napadi, način igre koji smo spremili za njih. Mi ćemo to da probamo da anuliramo. Nadamo se da ćemo da pobedimo.

Pod znakom pitanja je nastup Edija Tavaresa, koji je povredio koleno u prvom meču, a mladi srpski centar je naveo da ne razmišlja u kom sastavu će Kraljevski klub na teren.

- Iskreno nije nam ni bitno, bitno je da se mi igramo košarke i da volimo to što radimo i da na kraju dana pobedi ko je bolji.

Na kraju, još jednom je bilo govora o velikom trijumfu u poslednjim sekundama, a i pitanje koliko je teško zadržati koncentraciju i mir pred drugi duel.

- Pa mi imamo trenera Željka Obradovića koji nas natera lako da se smirimo i zadržimo koncentraciju u tim pojedinim trenucima, ali na kraju dana, lopta je okrugla i niko ne zna šta će da se desi - podvukao je Smailagić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike