Kada nosiš Zvezdin dres, pritisak mora biti tu! Duško Ivanović najavio poslednji meč u AdmiralBet ABA ligi pred plej-of!

23.04.2023

18:09

0

Autor: G. F.

Crveno-beli gostuju Cedevita Olimpiji u meču bez rezultatskog značaja

Kada nosiš Zvezdin dres, pritisak mora biti tu! Duško Ivanović najavio poslednji meč u AdmiralBet ABA ligi pred plej-of!
Duško Ivanović - Copyright Printscreen/Youtube/KK Crvena zvezda

Meč 3. kola AdmiralBet ABA lige, koji je odložen na samom startu takmičenja, zatvoriće regionalni šampionat.

Cedevita Olimpija dočekuje u ponedeljak (18.00) Crvenu zvezde, a ova utakmica nema ama baš nikakav rezultatski značaj. Poznato je da su crveno-beli završili ligu na 2. mestu, te da će ekipa iz Ljubljane u plej-of sa 4. mesta.

Iako će se igrati samo za prestiž, trener Zvezde Duško Ivanović najavljuje da će njegova ekipa igrati na pobedu, iako u timu neće biti Argentinaca Luke Vildoze i Fakunda Kampaca. Njih dvojica su među crveno-bele stigla nakon što je meč prvobitno trebalo da bude odigran, pa nemaju pravo nastupa.

- Idemo u Ljubljanu da odigramo dobru utakmicu, istina rezultatski pritisak ne postoji, ali kada nosiš dres Crvene zvezde pritisak je uvek tu. Uvek želimo da pobedimo, bilo kada i bilo gde. Tako će biti i u Ljubljani. U seriji smo pobeda, i želimo da u dobrom ritmu dočekamo početak doigravanja u ABA ligi gde su naše ambicije poznate - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević izjavio je da očekuje da njegov tim odigra dobar meč u Ljubljani.

- Ostaje nam još ta jedna utakmica pred plej-ofa kome se sada okrećemo ali želimo da odigramo dobru čvrstu utakmicu u Ljubljani i dođemo do pobede. Iako nema takmičarski značaj, svaka pobeda je važna jer se njima gradi samopouzdanje za nastavak, a to je plej-of i završnica sezone. Imali smo vremena da se odmorimo, sve smo kompletniji iako u Ljubljani nećemo imati Fakunda i Luku, ali i dovoljno dugu klupu da odigramo dobru utakmicu - rekao je Lazarević.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike