FMP prepun motiva dočekuje kraj ligaškog dela takmičenja, ovo im je osnovni motiv!

14.04.2023

18:16

0

Autor: P.K.

Panteri se pripremaju za plej-of, zovu publiku

FMP prepun motiva dočekuje kraj ligaškog dela takmičenja, ovo im je osnovni motiv!
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

FMP u subotu "zatvara" ligaški deo takmičenja u AdmiralBet ABA ligi, protiv Mornara. Iako utakmica nema takmičarski značaj – Panteri su u plej-ofu, a Barani obezbedili opstanak, motiva i te kako ima.

FMP želi i da odbrani domaći teren, na kome sezone ima devet pobeda i tri poraza, sva protiv izrazitih favorita – Crvene zvezde, Partizana i Cedevita Olimpije.

I FMP i Mornar su nedavno promenili timove, tako da će utakmica u subotu uveče biti potpuno drugačija od one igrane u Baru.

Trener Nenad Stefanović je govorio o ambicijama njegove ekipe:

- Očekuje nas duel sa uvek nezgodnom i napadački orijentisanom ekipom Mornara koja je odličnom igrom u prošlom kolu savladala favorita Cedevitu Olimpiju. Bez obzira na brojne promene u sastavu, Mornar je pokazao i na tom meču veliki talenat i kvalitet. Naš zadatak je prost jer želimo da odbranimo domaći teren i polako počnemo pripremu za plej-of, kao i za Superligu Srbije. Želimo pre svega da turbulentni drugi deo sezone privedemo kraju kako treba.

Mladi prvotimac Nikola Šaranović je takođe izneo svoja očekivanja:

- Igramo protiv ekipe koja je veoma napadački talentovana i zato odbrambeno moramo biti od početka utakmice koncentrisani. Motivisani smo veoma jer branimo domaći teren, a ovo je poslednja utakmica u ovom delu sezone regionalnog takmičenja u našoj kući.

Utakmica FMP-Mornar se igra od 21 sat, a ulazak u salu je besplatan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike