Borac se ne miri sa dešavanjima u ABA ligi! Trener Čačana posle poraza od Zvezde poslao misterioznu poruku!

09.04.2023

22:17

0

Autor: A. Š.

Dejan Mijatović čestitao igračima i navijačima, pa otkrio da njegovim momcima nije bilo lako na psihološkom planu da igraju protiv crveno-belih

Borac se ne miri sa dešavanjima u ABA ligi! Trener Čačana posle poraza od Zvezde poslao misterioznu poruku!
Dejan Mijatović - Copyright MN Press

Herojski se Borac suprotstavio Crvenoj zvezdi u malom srpskom derbiju 25. kola AdmiralBet ABA lige. Ni kada su u 33. minutu bili na minus 16, Čačani se nisu predavali i uz pomoć publike uspeli su da dođu nadomak senzacionalnog preokreta.

Ipak, u neizvesnoj penal završnici Nedović i Kampaco uspeli su da Zvezdi iščupaju trijumf u dvorani kraj Morave, čije su pune tribine posle meča obe ekipe sa terena ispratile aplauzom.

- Čestitke čačanskoj publici, koja je pokazala da je najbolja na ovim prostorima. Pozdraviti oba tima aplauzima, navijati bez vređanja protivnika i zvižduka. To može samo publika koja gleda preko 30 godina košarku. Ponosan sam na moje Čačane - rekao je trener Borca Dejan Mijatović, uz pohvale izrečene i na račun svojih igrača.

- Ostavili su srce na parketu i izgarali svih 40 minuta. Igrati protiv Zvezde koja je evroligaški tim je neverovatno, jer smo uspeli da ih nadskočimo, imali smo 35:31 u tom segmentu, imali smo 15:9 u kontranapadu. Imali smo kontrolu nekih važnih segmenata, koje ranije nismo držali. Na kraju je njihov kvalitet presudio.

Ipak, u Čačku vlada nespokoj. Borac je ovim porazom zakoračio u AdmiralBet ABA 2 ligu i u poslednjem kolu potrebno im je, ili da pobede Budućnost u Podgorici, ili da Cibona savlada MZT u Skoplju.

- Okrećemo se meču u Podgorici, imamo još tih 40 minuta. Ne znam šta bih rekao povodom svih ovih dešavanja iz poslednja tri-četiri kola. Ali nadam se da će istina izaći na videlo kada bude sve prošlo. Mojim momcima je teško bilo psihološki da odigraju zbog svega toga – poslao je na kraju pomalo i misterioznu poruku Dejan Mijatović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike