Traži se Džoel Embid! Kamerunac i četvrtu godinu nije došao u Denver, navijači tragaju za nestalom osobom, bez MVP nagrade! (VIDEO)

28.03.2023

07:54

0

Autor: A. S.

Centar Filadelfije na meti šale mladih navijača Nagetsa

Traži se Džoel Embid! Kamerunac i četvrtu godinu nije došao u Denver, navijači tragaju za nestalom osobom, bez MVP nagrade! (VIDEO)
Poternica za Embidom - Copyright Printscreen/Youtube/ESPN

Nikola Jokić i Džoel Embid vode veliku bitku za MVP priznanje, što je nastavljeno i nakon duela njihovih timova u kome je Denver savladao Filadelfiju sa 116:111. Međutim, Kamerunac se nije pojavio na parketu, pa je izostao spektakularni dvoboj dvojice centara, a navijači tima iz Kolorada su krenuli u potragu za njim.

Embid je zbog problema sa bolom u listu desne noge, rešio da odmara i preskoči okršaj sa Denverom, što su navijači domaće ekipe shvatili kao beg od okršaja sa srpskim centrom, pa su spremili zanimljivu akciju i svojevrsno "peckanje".

Kako prenose tamošnji mediji, oko dvorane u Denveru bili su izlepljeni plakati na kojima se "traži nestala osoba Džoel Embid". 

 

 

Društvene mreže su ubrzo preplavile fotografije istih, a zatim je obelodanjeno da navodno iza svega stoji grupa 12-godišnjaka koji obožavaju Jokića i pružaju mu podršku u trci za MVP priznanje.

Oni su Embida opisali kao kao visoku osobu bez MVP nagrada ili izbora u startere na Ol-staru, uz dodatak da je poslednji put viđen 2019. godine u Denveru.

Inače, Kamerunac, već četvrtu godina zaredom preskače gostovanje u Koloradu, što je navijačima naročito interesantno i shvaćeno je kao da beži od okršaja sa Somborcem.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike