Region o pobedi Partizana: Hrvati ni slovo, samo rezultat! Makedonska Ekipa: U Beogradu goreo moćni Olimpijakos

25.03.2023

10:16

0

Autor: D. P.

Za hrvatske medije Evroliga se igrala samo u Madridu

Region o pobedi Partizana: Hrvati ni slovo, samo rezultat! Makedonska Ekipa: U Beogradu goreo moćni Olimpijakos
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Ako se pravimo da nije ni bilo, biće nam lakše svima!

Po tom sistemu Hrvati su u svojim medijima preskočili da pišu o najvećem sportskom spektaklu na kontinentu koji se odigrao sinoć u Beogradskoj areni gde je Partizan na kolena bacio veliki Olimpijakos.

Jutarnji listi piše o Evroligi, ali kroz prizmu partije Marija Hezonje u dresu Real Madrida. Partizan se spominje tek kao rezultat i na tabeli.

Hrvati ignorišu crno-bele

Na Indeksu nema ni toliko, baš kao ni kod slovenačke Ekipe na čijim košarkaškim stranicama dominira Luka Dončić i njegovi problemi u Dalasu.

Bosanski "klix.ba" prati zapadne trendove i ne objavljuje ni reč osim tabele Evrolige, dok drugi portal iz BiH "sportsport.ba" u naslovu pita "Kako podići 20.000 ljudi na noge?" i piše o zastrašujućem zakucavanju Dantea Eksuma.

MN Press
Kevin Panter

 

Kako se pregled štampe seli istočnije, tako je i Partizanovo ime prisutnije na stranicama regionalnih portala. Podgoričke Vijesti pišu - "Navijači Partizana oborili rekord, Obradović poručuje: Cedevita-Olimpija je važnija od Barse i Reala".

Istok regiona zna da se igrao meč u Areni

- Košarkaši Partizana odigrali su sinoć još jedan savršen meč u Evroligi, savladali Olimpijakos (90:75) i jasno stavili do znanja da je plasman u plej-of realnost.

Partizan je lidera Evrolige savladao pred tačno 20.003 navijača, što je apsolutni rekord po posećenost ove sezone u najjačem evropskom košarkaškom takmičenju - pišu Vijesti.

Makedonska Ekipa konstatuje u izveštaju sa naslovom "Partizan je zaista moćan – u Beogradu je "goreo” i moćni Olimpijakos".

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike