Jokić je opet u punoj brzini! Velika pobeda Denvera u Bruklinu na krilima tripl-dabl Srbina! (VIDEO)

19.03.2023

22:55

0

Autor: G. F.

Srpski centar briljirao i dokazao da je najozbiljniji kandidat za MVP NBA lige

Jokić je opet u punoj brzini! Velika pobeda Denvera u Bruklinu na krilima tripl-dabl Srbina! (VIDEO)
Jokić zaustavlja Netse - Copyright Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Ponovo rade Nagetsi! Kriza je iza košarkaša Denvera!

Predvođeni maestralnim Nikolom Jokićem stigli su do 48. trijumfa u sezoni. Ekipa Bruklina poražena je na svom terenu sa 108:102 (33:21, 30:27, 28:23, 17:31) , a najbolji akter susreta bio je naravno srpski reprezentativac sa novim tripl-dabl učinkom!

 

Iako je trenutno drugi favorit za MVP NBA lige Jokić je i večeras pokazao da apsolutno zaslužuje ovo priznanje treću godinu zaredom. Njegova 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija doneli su novu pobedu ekipi Denvera.

Rešili su Nagetsi da u duelu sa Netsima pokažu kako nisu zaboravili da igraju košarku, pa su od samog starta krenuli agresivno u odbrani i efikasno u napadu. Prednost je rasla na krilima sjajnog Jokića, koji je pred kraj trećeg dela igre dobio zasluženi odmor od trenera Majka Melouna.

Ali, stvari su se se ubrzo zakomplikovale, pa je Srbin morao nazad na parket da pomogne ekipe u odbijanju žestokog naleta Bruklina. Uspeli su u tome i stigli do veoma važne pobede.

 

 

Pored Jokića značajnu ulogu u pobedi Nagetsa imali su i Majkl Porter jr. sa 28 poena i 9 skokova, odnosno Džamal Marej koji je ubacio 25 poena i ostvario 8 asistencija. Najbolji kod Bruklina bio je Mikal Bridžis sa 23 poena.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike