Ataman nije želeo da ostavi ekipu pred Partizan, pa se stanje zakomplikovalo!

19.03.2023

14:03

0

Autor: A. S.

Turski trener ostaje u bolnici do daljnjeg

Ataman nije želeo da ostavi ekipu pred Partizan, pa se stanje zakomplikovalo!
Ergin Ataman - Copyright MN Press

Trener košarkaša Efesa Ergin Ataman, završio je u bolnici zbog upale pluća, a o stanju turskog trenera ubrzo se oglasio i klub i pojasnio njegovo stanje.

Naime, iskusni trener je simptome osećao još na utakmicama Evrolige, protiv Real Madrida i Partizana, ali nije želeo da ostavi ekipu bez pomoći u važnim okršajima.

Kako je sada hospitalizovan, neće voditi ekipu u možda ključnoj utakmici za Top 8 fazu Evrolige, protiv Albe iz Berlina.

 

 

- Naš trener Ergin Ataman, koji je početkom nedelje dobio infekciju gornjih disajnih puteva, uzimao je lekove zbog intenzivnog tempa igre i vodio je utakmice protiv Real Madrida i Partizana. Kao rezultat kontrola uređenih u petak, zbog pojačanih simptoma, dijagnostikovana mu je upala pluća. Određeno mu je bolničko lečenje - navodi se u saopštenju aktuelnog šampiona Evrope.

Njega očekuju kontrolni pregledi već u utorak, pa će se nakon njih nešto više znati i o njegovom stanju, kao i da li će biti pored terena u četvrtak, tokom meča sa Albom.

Efes trenutno ima skor 14-15 u Evroligi i nalazi se u poziciji da ne sme da izgubi, ukoliko želi da ostane u trci za odbranu titule.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike