Obradović je ponosan na svoje igrače posle herojske pobede: Ovu stvar niko u Evroligi ne želi

16.03.2023

20:52

0

Autor: P.K.

Nova velika pobeda crno-belih, ali trener je bio pribran posle tirjumfa

Obradović je ponosan na svoje igrače posle herojske pobede: Ovu stvar niko u Evroligi ne želi
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je izgleda navikao da pobeđuje iz debelog minusa. Pošto je prvo protiv Crvene zvezde gubio 20 pa pobedio, sada je protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope Efesa gubio 17 razlike u Istanbulu, a onda ubedljivo slavio.

Partizan se tako dodatno približio plasmanu u Top 8, iako je još rano, naravno, a trener Željko Obradović bio je posle meča miran i pribran, skoro kao uvek:

- Došli smo ovde da igramo protiv tima koji je dvostruki uzastopni šampion Evrope. Naravno da morate da imate poštovanje i znate da morate da igrate skoro savršeno. Počeli smo vrlo lenjo, oni su pogađali skoro sve, poveli su sa 23:6. Posle toga smo se probudili i mislim da smo nakon toga odigrali vrlo dobru utakmicu. Vrlo sam ponosan na moje igrače, jer smo pobedili evropskog šampiona.

Odmah je nastavio:

- Siguran sam da će Efes nastaviti da se bori da bude u najboljem stanju, a kad je ovaj tim u najboljem stanju, niko ne voli da igra protiv njega u plej-ofu. Čestitam Efesu na svemu što je uradio prethodnih godina, treneru Atamanu, igračima, svim članovima kluba i još jednom da čestitam mojim igračima na sjajnoj partiji večeras.

Partizan je sada na skoru od 16/13, a Efes je na 14/15. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike