Ostoja Mijailović prokomentarisao Zvezdine prozivke: Igraju rekreativno, a potrošili 100 miliona evra, neka se bave sobom

15.03.2023

15:37

0

Autor: 24sedam

"Ne rasipamo energiju na dokone ljude koji imaju višak vremena i igraju rekreativno Evroligu"

Ostoja Mijailović prokomentarisao Zvezdine prozivke: Igraju rekreativno, a potrošili 100 miliona evra, neka se bave sobom
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu u derbiju u kome je gubio 20 razlike, ali više se priča o nasrtaju Matijasa Lesora na Filipa Petruševa. Zbog toga su se oglasili i trener i klub, sa izvinjenjem i osudom tog postupka.

Zvezda je izdala tri saopštenja, tražila kazne i suspenzije i lično prozivala Željka Obradovića, dok je Petrušev išao u policiju da daje izjavu.

Partizan je u Istanbulu, gde se sprema za meč sa Efesom, dok je predsednik kluba prokomentarisao situaciju za Telegraf, koji je rekao da su Zvezdi sada ostale "samo rekreativne utakmice u Evroligi, pa sad imaju višak slobodnog vremena".

- Nemam nameru da rasipam energiju, ni svoju niti ljudi u klubu na dokone ljude koji igraju utakmice Evrolige rekreativno, jer su takmičarske šanse uspešno prokockali, pa sad imaju viška slobodnog vremena. Čeka nas važan meč u Istanbulu i fokusirani smo na to. A daktilografi što kucaju saopštenja, ako već nemaju šta drugo u životu da rade, neka pronađu propozicije ABA lige za nepoštovanje sponzorskih ugovora, ili neka nađu snimke kako Vildoza udara igrača u Zagrebu ili Kampaco kako krvnički odguruje igrača u tradicionalno toplom okruženju hale FMP-a. Što izbegavaju Skupštinu lige i stavljanje njihove samovolje u vezi sponzora na dnevni red?

Mijailović je prokomentarisao i to što je Zvezda nazvala Obradovića licemerom, poručivši im da se pozabave sobom i svojim problemima i objasne navijačima kako to da po ko zna koji put gube utakmice u kojima vode više od 15 poena razlike.

- Kada licemeri nekoga nazivaju licemerom, to zvuči skoro kao kompliment. Pametnije bi bilo da aktuelno rukovodstvo Crvene zvezde, koje za osam godina igranja Evrolige ima svega jedan Top 8, uprkos preko 100 potrošenih miliona, sa više poštovanja priča o jednom Željku Obradoviću, čoveku koji je više od polovine svoje trenerske karijere proveo učestvujući na F4 turnirima u koji je 9 puta bio prvak Evrope. Imaju oni dovoljno problema u svom dvorištu, ne znam zaista odakle im ideja da se bave nama. Bolje svojim navijačima da objasne kako već ne znam koji put gube utakmice u kojima vode 15 i više razlike. Meni to izgleda kao da bi opet da svoje brojne loše odluke iz ove sezone prikriju saopštenjima o zlom Partizanu. Pa dokle više? Ne znam ni medijima kako više nije mrsko da prenose sva ta naklapanja - rekao je Ostoja Mijailović za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike