Povreda Micića u trijumfu Efesa, Ataman nezadovoljan

26.09.2020

17:08 >> 21:18

0

Srpski košarkaš se povredio u poslednjoj četvrtini meča sa Galatasarajem

Povreda Micića u trijumfu Efesa, Ataman nezadovoljan
Copyright MN Press

Efes prati Fenerbahče. U derbiju kola su izabranici Ergina Atamana savladali Galatasaraj – 56:80 (20:20, 11:15, 11:17, 14:28). Otpor domaćina su uspeli da slome tek u poslednjoj deonici.

Upravo je ta četvrta četvrtina dala i dodatni razlog za brigu. Vasilije Micić se povredio prilikom sudara kolenima sa Brokom Motumom. Ostao je da leži na parketu sa bolnom grimasom, posle čega je hramljući napustio teren i nije se vraćao u igru.

Dok se čekaju informacije o stepenu povrede srpskog košarkaša trener gostiju je bio vidno nezadovoljan onim što je video.

– Pobedili smo zato što smo igrali čvršću i bolju odbranu u drugom delu, ali ne mogu da kažem da sam zadovoljan sa načinom organizacije napada. Nismo igrali dobru košarku, pre svega u prvih 20 minuta. Ne mogu da kažem da smo spremni za sezonu, da je ovo bio meč u Evroligi bili bismo u mnogo većim problemima. Razumem da je svima teško, bio je ovo prvi zvaničan meč posle šest meseci, tenzija je velika, tako da mogu samo da čestitam igračima na trijumfu. Idemo dalje – rekao je Ataman.

Najefikasniji u njegovom timu bili su Šanli (18, 9sk), Simon (12, 5sk) i Micić 11 (6as). Kod domaćina je Mejkon dao 21 poen.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike