Nasledio bivšeg trenera Zvezde, pa sad preti crveno-belima! Oni bi u plej-of, a mi nismo ravnodušni!

09.03.2023

17:15

0

Autor: G. F.

Trener Panatinaikosa Hristos Serelis najavljuje napad na pobedu u Evroligi

Nasledio bivšeg trenera Zvezde, pa sad preti crveno-belima! Oni bi u plej-of, a mi nismo ravnodušni!
Duel Panatinaikosa i Crvene zvezde - Copyright MN Press

Igre koje pružaju i pozicija na tabeli Evrolige su razlog da u ekipu Panatinaikosa polako prestaju da veruju i oni najvatreniji navijači.

Ali to pravo nema niko u klubu takvog renomea. Smena trenera Dejana Radonjića trebalo bi da odradio posao "šok terapije", a čovek koji je nasledio bivšeg šefa struke Crvene zvezde Hristos Serelis poručuje da želi pobedu nad crveno-belima!

- Želimo da u duelu sa Crvenom zvezdom budemo posvećeni defanzivnim zadacima svih 40 minuta! Igramo kod kuće, pred našim navijačima koji će nam biti od pomoći. Moramo biti čvršći, moramo donositi bolje odluke. Otkako sam došao priča igračima da ne možemo biti nezainteresovani - rekao je Serelis, pa nastavio:

- Mi moramo da se trudimo da pobedimo u svakom meču, to nam je cilj. Zvezda nam dolazi posle velike pobede nad Efesom i oba tima će biti umorna. Njihov cilj je da se plasiraju u plej-of, a naš da ne budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu!

Trijumf nad Crvenom zvezdom želi i košarkaš Panatinaikosa Panajotis Kalaicakis.

- Ovo je veoma teška nedelja za nas. U Monaku smo odigrali tešku utakmicu, bili konkurentni u prvom poluvremenu, pratili smo plan trenera. Na kraju treće četvrtine ponovo smo imali pomračenje. Nadam se da ćemo za Zvezdu biti spremnijij. Nadam se da ćemo dati maksimum da pobedimo kod kuće!

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike