Milojević otvorio dušu: Partizan je mom srcu, pratim i Zvezdu!

01.03.2023

20:02

0

Pomoćni trener Golden Stejta osvrnuo se i na plasman Orlova na Mundobasket

Milojević otvorio dušu: Partizan je mom srcu, pratim i Zvezdu!
Dejan Milojević - Copyright MN Press

Dejan Milojević, pomoćni trener u Golden Stejtu otkrio je koliko mu još znači Partizan, klub za koji je nastupao tokom igračke karijere.

- Partizan je u mom srcu. Imao sam zaista lepe trenutke igrajući u crno-belom dresu, ali opet napominjem te trenutke uvek povezujem sa ljudima. Sve timove čine ljudi,a iz tog perioda imam samo lepe uspomene. Izuzetno sam ponosan što sam bio deo tako velikog kluba kao što je Partizan. Pratim naravno, i Zvezdu i Partizan, kao i Budućnost. Trudim se da gledam skoro svaku utakmicu, kad god mi to obaveze dozvoljavaju - poručio je Milojević za Sportal.

Bivši trener Mege ističe da mu se sviđa u Golden Stejtu i zadovoljan je svojom ulogom u klubu.

- Ovde mi je dobro, onliko koliko može da bude kada čovek nije kod kuće. Imam divan posao i izuzetno sam zadovoljan ulogom koju imam u ekipi, kao i odnosom koji imam sa svim ljudima iz kluba i samim igračima. Sa uživanjem idem svakog dana na posao i verujem da se to zaista retko nalazi u današnje vreme. Ovde mi je dobro, onliko koliko može da bude kada čovek nije kod kuće. Imam divan posao i izuzetno sam zadovoljan ulogom koju imam u ekipi, kao i odnosom koji imam sa svim ljudima iz kluba i samim igračima. Sa uživanjem idem svakog dana na posao i verujem da se to zaista retko nalazi u današnje vreme.

Dejan Milojević se osvrnuo i na plasman Orlova na Mundobasket, napominjući da je to veliki uspeh.

- Najbitnije je da smo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo, to je ogroman uspeh. Nadam se da ćemo tamo ostavriti što bolji plasman. Iskren da budem zbog klupskih obaveza nisam imao priliku da pogledam utakmicu sa Velikom Britanijom, već sam samo naknadno video rezultat i da smo uspeli da se plasiramo. Svakako mi je izuzetno jako drago da smo prošli dalje, očigledno da tim ima kvalitet kad je uspeo tako nešto - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Sportal

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike