Ljudi, ovo morate da vidite! Jokić me zove u četiri ujutru kad je pijan, a kad se vrati iz Srbije uvek zamuckuje! (VIDEO)

24.02.2023

13:36

0

Autor: G. F.

Urnebesna priča Džamala Mareja i našeg reprezentativca

Ljudi, ovo morate da vidite! Jokić me zove u četiri ujutru kad je pijan, a kad se vrati iz Srbije uvek zamuckuje! (VIDEO)
Jokić i Marej - Copyright printsceen/Instagram/uncle.screw

Njima je jednostavno rečeno, mnogo dobro u životu.

Najbolji košarkaši Denvera Nikola Jokić i Džamal Marej, momci koji su udarne igle ekipe, podelili su neke anegdote. Urnebesne anegdote zbog kojih će vas od smeha verovatno zaboleti stomak i obrazi.

- Ponekad se čujemo tokom leta, zove me samo kada je pijan - počeo je Jokić, a Marej se nadovezao:

- Takođe! Kada me pozove, peva preko telefona. A kod mene je 4 ujutru i ja budem u fazonu "brate, vidimo se za nekoliko meseci".

Oba košarkaša su se zacenila od smeha na ovu priču, a onda je Kanađanin poentirao:

- Kad god se vrati iz Srbije zamuckuje svake druge sekunde! Na tajm-autu uvek govori "moramo... da pokušamo... da se... da se vratimo". Pomislim, brate samo reci da se vratimo u odbranu!

 

 

Očigledno je da Jokić i Marej sjajno funkcionišu i privatno. Da je tako na parketu znamo jer se Denver na njihov pogon nalazi na prvom mestu Zapadne konferencije sa 42 pobede i 18 poraza. U celoj NBA ligi samo Boston ima bolji skor od Nagetsa sa jednom pobedom više i jednim porazom manje u 60 odigranih utakmica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike