Zbog Jokića su svi umirali od smeha, pa čak i Lebron Džejms! Obrni, okreni - Nikola je u centru pažnje! (VIDEO)

20.02.2023

06:04

0

Autor: G. F.

Na parketu se nije mnogo trudio, ali je van njega briljirao

Zbog Jokića su svi umirali od smeha, pa čak i Lebron Džejms! Obrni, okreni - Nikola je u centru pažnje! (VIDEO)
Ol star vikend - Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Bowmer

Tradicionalni Ol star duel u NBA ligi obeležili su brojni potezi, kako u samoj igri, tako i nevezano za utakmicu.

Statističara radi ubeležićemo da je Tim Janis bio bolji od Tima Lebron sa 184:175, te da je Džejson Tejtum bio fenomenalan. Ubacio je 55 poena (10 trojki), a napravio je i 10 skokova i 6 asistencija. Bek Bostona je tako srušio rekord po broju postignutih poena na Ol star utakmici i dobio "Kobi Brajant" priznanje namenjeno MVP igraču ovog susreta.

Nama je naravno najzanimjiviji bio Nikola Jokić. Ali, ne samo nama. Kako god okreneš, bez obzira što za igru nije mnogo mario, Srbin je ponovo bio u centru pažnje.

 

 

Briljirao je pri izboru ekipa jer je sam sebe izabrao i doveo do suza sve prisutne, a naglašeno je i da je prvi u istoriji počeo Ol star utakmicu na svoj rođendan! Čak se i sam Džejms nasmejao i Jokića najavio kjao "gospodina tripl-dabla"!

 

 

Da zabeležimo da je srpski as igrao 20-ak minuta i imao za njega preskroman učinak od 4 poena, 5 skokova i 6 asistencija. Ali i pored očigledne opuštenosti i nezainteresovanosti za dešavanja na parketu opet je jednim potezom raspalio sve. Dodavanje Lebronu jednom rukom za zakucavanje podiglo je navijače na noge.

 

 

 

Odradio je Nikola Jokić svoj peti NBA Ol star vikend u karijeri. Ne znamo da li je bilo i rođendanske žurke van parketa, ali je i ona koju je napravio u dvorani više nego dovoljna da shvatimo da je uživao u svakom trenutku.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike