Obradović uporedio AdmiralBET ABA ligu i Evroligu: Borcu važno, nama važnije!

11.02.2023

14:09

0

Autor: D. P.

Crno-beli se vraćaju u Pionir

Obradović uporedio AdmiralBET ABA ligu i Evroligu: Borcu važno, nama važnije!
Smailagić i Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana u nedelju od 19.00 (Arena Sport TV Premium 1) u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Borac iz Čačka.

Trener Željko Obradović pred okršaj sa matičnim klubom iz rodnog grada, ističe značaj takmičenja u AdmiralBET ABA ligi za njegovu ekipu i tvrdi da su ovi mečevi važniji od evroligaških duela.

- Očekuje nas novi duel protiv Borca, kluba u kojem imamo mnogo prijatelja i kojem je svaka utakmica u ABA ligi veoma važna. Međutim, kao što sam već nekoliko puta govorio i nama je ABA liga veoma važna, čak i važnija od ovih utakmica koje igramo sredinom sedmice. Juče smo imali dan odmora, danas ćemo trenirati i dati sve od sebe da se pripremimo i odigramo utakmicu od početka do kraja s maksimalnom koncentracijom. Medicinski tim i dalje radi na oporavku igrača koji su imali zdravstvene probleme i nadamo se da će se svakog dana igrači osećati sve bolje - istakao je Obradović. 

Centar crno-belih, Alen Smailagić jedan je od trojice igrača o kojima je Obradović posle pobede u Minhenu nad Bajernom rekao da su igrali pod jakom prehladom:

- Odmorili smo se juče nakon puta i danas se pripremamo za Borac. Važno je da u meč uđemo punom snagom i da opravdamo ulogu favorita. Uprkos tome što se bori za opstanak, ekipa Borca je daleko kvalitetnija nego što to tabela pokazuje i u stanju su da svakome naprave probleme. Želimo da nastavimo pobednički niz i da u najboljem mogućem raspoloženju odemo na završni turnir Kupa", naglasio je Smailagić. 

Utakmica 19. kola AdmiralBet ABA lige se zbog zauzetosti Štark arene igra u nekadašnjem domu crno-belih, a ulaz u dvoranu je moguć samo za vlasnike sezonskih i sponzorskih ulaznica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike