Kokoškov hvali Zvezdu i ne zna da li može da računa na dvojicu miljenika navijača Partizana

01.10.2020

11:37 >> 22:34

0

Autor: D. B.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije sutra će debitovati u Evroligi

Kokoškov hvali Zvezdu i ne zna da li može da računa na dvojicu miljenika navijača Partizana
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sutra uveče će odigrati prvi meč u novoj sezoni Evrolige.

U Istanbulu crveno-bele će ugositi Fenerbahče, tim koji je tokom ovog leta doživeo velike promene. Odlazak Željka Obradovića nadoknađen je dolaskom selektora košarkaša Srbije Igora Kokoškova, a sticaj okolnosti opredelio je da mu debi u Evroligi bude baš protiv kluba iz njegove države.
Meč će biti odigran bez prisustva publike, zbog pravila koje je odredilo Ministarstvo zdravlja Turske. Feneru je naloženo da tokom čitavog prvog dela Evrolige na mečevima koje igraju kao domaćin neće biti navijača u dvorani.

– Svi smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Posle duge pauze, ponovo ćemo biti u akciji. Nažalost, prvu utakmicu na našem terenu i nažalost neće biti publike. Što se tiče našeg rivala imam veliko pošotvanje. Ako mene pitate sakupili su jako dobru grupu igrača. Nismo uspeli da odigramo meč tokom predsezone u Antaliji kada smo mislili, ali sam video i na tom turniru da su tim koji ima sjajnu energiju. Moramo da odgovorimo na takvu njihovu igru. Nisam imao previše prilike da ih analiziram, a poslednji put sam ih video u Antaliji. Baš zbog toga moramo da se fokusiramo na našu igru i ono što moramo da uradimo sami. Očekje nas duga sezona, a ovo je samo novi početak – rekao je Igor Kokoškov.

Što se tiče igrača na koje Kokškov računa za sutrašnji meč u timu sigurno neće biti Lea Vestermana, dok se Jan Veseli oporavio od povrede zadobijene protiv Ormanspora i počeo sa treninzima. Ipak, poslednju odluku kada je u pitanju njegov nastup imaće lekarski tim Fenerbahčea.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike