Kokoškov zadovoljan: Parirali smo energiji Zvezde

02.10.2020

20:28 >> 20:38

0

Autor: N. St.

Trener Fenerbahčea je pohvalio svoj tim posle trijumfa

Kokoškov zadovoljan: Parirali smo energiji Zvezde
Copyright MN Press

Ostvario je Igor Kokoškov prvu evroligašku pobedu. Na svom terenu su savladali Crvenu zvezdu (77:63). Imao je selektor reprezentacije Srbije i šef stručnog štaba Fenerbahčea dovoljno razloga da bude zadovoljan.

– Uvek je lepo kada pobedite, posebno kada se ne igra više od šest meseci. Nedostajali su nam navijači, poznato je koliko su oni bitni za naš klub. Ima dosta prostora za napredak u timu – rekao je Kokoškov.

Osvrnuo se na samu utakmicu.

– Zadovoljan sam načinom na koji smo pristupili meču, bili smo takmičarski nastrojeni, igrali smo protiv odličnog tima, parirali smo im na energetskom nivou. Trudimo se da svi igrači budu uključeni u igru, energija je malo pala kada su se pojedinci umorili, imali smo skraćenu klupu, pa je i to malo uticalo – jasan je Kokoškov.

Bivši igrač crveno-belih Lorenco Braun, kao što je to bio slučaj i u Beogradu, nije bio previše rečit.

– Plan igre smo ostvarili, od sredine druge četvrtine, pa do kraja je sve funkcionisalo kako treba. Dobar je osećaj igrati ovde, saigrači su odlični, trener je sjajan. Radimo naporno i to je bitno – kratak je bio Braun.

Centar Fenerbahčea Jan Veseli je istakao saradnju sa Nandom De Koloom kao bitan faktor.

– Prva utakmica posle dugog perioda pauze, lepo je igrati opet. Nije bilo savršeno, ali dovoljno dobro za start. Srećan sam zbog trijumfa. De Kolo i ja smo među najiskusnijima, moramo da sarađujemo dobro, prošle sezone nismo mnogo vremena proveli zajedno, tako da ćemo se još bolje upoznati – završio je Veseli.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike