Kampaco debitovao, pa se već okrenuo meču sa Barsom: U Pioniru je ludilo!

25.12.2022

16:44

0

Argentinac oduševljen zbog odličnog prijema navijača

Kampaco debitovao, pa se već okrenuo meču sa Barsom: U Pioniru je ludilo!
Fakundo Kampaco - Copyright MN Press

NBA pojačanje Crvene zvezde, Fakundo Kampaco, danas je odigrao prve minute u crveno-belom dresu i sjajno se pokazao pred navijačima u dvorani Aleksandar Nikolić.

Zvezda je u 12. kolu AdmiralBet ABA lige bila bolja od Borca sa 86:57, a Argentinac je meč završio sa 11 poena, pet asistencije i tri skoka.

Posle meča, Kampaco je prokomentarisao svoj debi.

- E pa bio sam nervozan, uzbuđen... Probudio sam se jutros i samo sam hteo da igram, dao sam energiju, donosio dobre odluke i veoma srećan što sam odigrao meč. Atmosfera je bila odlična, hvala navijačima i poručujem im da ću uvek davati sve od sebe na svakom meču. Video sam i tri argentinske zastave, to je ludilo, a možda uskoro bude i više. Moramo da uživamo kao što ljudi uživaju da gledaju ovaj tim. Sledeće nedelje imamo veliku utakmicu - istakao je Kampaco i dodao:

- Čuo sam, ludilo, za sat vremena su otišle sve karte. Hala će da bude prava ludnica, ne mogu da dočekam. Ta energija nam daje motivaciju i moramo to da iskoristimo... Imam posebnu motivaciju za Barsu jer sam već igrao za Real, moramo da iskoristimo našu dvoranu i da odigramo dobru košarku protiv jednog od najboljih timova u Evropi. Ako hoćemo da ih pobedimo, moramo da budemo pametni i da se borimo -  rekao je Argentinac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike