Poznat epilog stravičnih scena iz Madrida: Lojd mora na operaciju!

09.12.2022

15:35

0

Srećom, bivši Zvezdin košarkaš nije doživeo potres mozga

Poznat epilog stravičnih scena iz Madrida: Lojd mora na operaciju!
Džordan Lojd - Copyright Profimedia

Tokom jučerašnje utakmice 12. kola Evrolige između Monaka i Reala, nemile scene i teška povreda Džordana Lojda zabrinula su košarkaške navijače širom sveta.

Naime, bivši igrač Crvene zvezde je u finišu meča naleteo na lakat Geršona Jabuselea i odmah završio na parketu. Tom prilikom, krenula mu je krv iz nosa, pa je parket napustio na nosilima i sa maskom za kiseonik na licu.

Klub iz Kneževine se oglasio povodom njegovog stanja i istakao da će za 24 časa biti poznato kolika pauza ga čeka. Tom prilikom, naveli su i da je izbegao potres mozgda.

- Nema moždanih oštećenja, ali će Džordan morati na operaciju nosa danas u Monaku. U naredna 24 časa ćemo znati koliko dugo će odsustvovati - stoji u saopštenju kluba.

I sam Lojd se oglasio putem društvenih mreža i zahvalio svima na brizi i podršci.

- Iskreno želim svima da se zahvalim na lepim željama i podršci. Dobro sam. Svim ljudima ovde u Madridu koji vode sjajnu brigu o meni takođe iskazujem zahvalnost - napisao je Lojd.

Monako je inače slavio na teškom gostovanju i to nakon produžetka sa 95:94, ali je rezultat potpuno očekivano pao u drugi plan.
 
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike