Lesor i Madar pokušavali da igraju "kockice", Trifunović i španski trener "na udaru" Francuza (VIDEO)

06.12.2022

19:22

0

Sjajna je atmosfera u timu Partizana pred istorijski večiti derbi

Lesor i Madar pokušavali da igraju "kockice", Trifunović i španski trener "na udaru" Francuza (VIDEO)
Igrači Partizana posle treninga - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Sjajna je atmosfera u timu Partizana pred istorijski, evroligaški derbi sa Crvenom zvezdom. Svi u timu su odlično raspoloženi, što se moglo videti i posle treninga, kada je on otvoren za medije.

Dok je na jednoj strani Balša Kopivica vežbao sa loptom, što će posebno obradovati navijače Partizana, na drugoj se radilo individualno, a onda smo videli Matijasa Lesora kako dotrčava do člana stručnog štaba Đozepa Marije Iskijerda da ga zadirkuje što je Španija ispala sa Mundijala.

Tada je Željko Obradović zviznuo da se ekipa okupi za kraj treninga, Uroš Trifunović je dobio rođendansku tortu, a sve vreme je bilo očigledno koliko se igrači dobro osećaju, pogotovo kad je Lesor skrenuo svoju pažnju na slavljenika.

Nakon toga, kada su igrači već počeli da daju izjave, Jam Madar i Lesor su na centru terena igrali popularne "kockice", koje je "sudio" Vlada Androić. Ipak, njih dvojica nisu uspevala da se dogovore oko pravila, a Francuz je Izraelca nekoliko puta optužio da "vara". Naravno, sve u sportskom i šaljivom duhu:

Derbi se igra u četvrtak od 20.30.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike